Skola za manekene i fotomodele

Model je osoba koja je angazovana da prikaze ili promovise modnu garderobu ili proizvod. Nikada nemojte da zaboravite da niste ni prvi ni poslednji koji zele da se bave modelingom. Ako zelite da radite prestizne kampanje i revije, morate se nadmetati sa ostalima koji isto to zele. Slava dodje kroz posao onog momenta kada stalno saradjujete sa najboljima. Strpljenje je najvaznije u izgradnji modeling karijere. U ovom poslu nema kasnjenja. Svi uspjesni modeli, sa tv, naslovnica, iz reklama i casopisa su mnogo radili na sebi, svojoj karijeri, imaju mnogo znanja i uspjeli su. Modeling moze omoguciti finansijsku nezavisnost. Skola za manekene i fotomodele ce vam pomoci na putu izgradnje uspjesne karijere. Polaznici skole za manekene i fotomodele kroz program rada prolaze sve sto je potrebno kada je u pitanju njihov modni angazman. Polaznici uce pravilno drzanje, pravilan hod, gestikulaciju u svakoj situaciji, vladanje na sceni, poziranje u razlicitim tematskim i vremenskim uslovima koje predstavlja drugaciji dozivljaj od studijskog prostora.

Mogucnost ucesca na modnim revijama i reklamnim kampanjama imaju iskljucivo polaznici koji su sve mjesecne kategorije skole savladali sa ocjenom 9-10.

Najuspjesniji clanovi skole za manekene i fotomodele sklapaju ugovor o profesionalnom dugorocnom angazovanju.

Nepostovanje pravilnika, ometanje saradnika i polaznika skole za manekene i fotomodele podrazumijeva iskljucenje.

Skola za manekene i fotomodele uzrasta od 15 do 25 godina traje godinu dana. Cijena godisnje clanarine je 360,00€

Skola za manekene i fotomodele za djevojcice i djecake od 3 do 14 godina traje osamnaest mjeseci. Cijena osamnaesto mjesecne clanarine je 540,00€

Skola za manekene i fotomodele uzrasta od 25 do 75 godina traje dvije godine. Cijena dvogodisnje clanarine je 720,00€

Kontaktirajte nas putem maila [email protected] [email protected]